Izvor:
17.03.2019 u 13:59
0

ALEKSANDAR VUČIĆ NA PITANJE NOVINARA: „Njih hiljadu ne može da određuje sudbinu jedne zemlje!“

Danas je u zgradi Predsedništva održana konferencija za štampu na kojoj se predsednik države, Aleksandar Vučić, obratio javnosti povodom nasilja koje se sinoć desilo nakon upada na RTS.

Na pitanje novinara da li će svi koji su upali na televiziju biti uhapšeni ili samo jedan koji je napao policajca i da li smo bezbedni nakon ovakvih dešavanja, Vučić je odgovorio:

– Ako upadnu još malo, pošto su probili sve ograde i misle da ćemo da se sklonimo ili brzo završimo odgovore na pitanja, ne, naprotiv, uživaću ovde i čekati ih. Znači probili su sve ograde iako imaju neprijavljen skup a ukupno ih je hiljadu dvadeset troje, da imate u vidu, pošto imamo sve kamere, u glavu izbrojano. Dakle, probili su sve ograde i čekaju samo na koja će vrata da upadnu, , misleći valjda da imaju prava nekoga da ubiju, misleći da imaju pravo da njih hiljadu određuje sudbinu jedne zemlje a ne mogu mnogo više od toga glasova da dobiju. Mislim da ne treba da se plašite zato što će naši nadležni organi da sačuvaju državu od nasilja i to je sve što mogu da vam kažem u ovom trenutku.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter