Izvor: Tanjug
10.03.2023 u 19:00
0

„DOŽIVLJAVAM NAPADE NA DNEVNOM NIVOU, SUOČAVAM SE SA „MILIJARDAMA LAŽI““: Poruka predsednika Vučića sa sednice SNS

Lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da doživljava napade na dnevnom nivou, i da se svakodnevno suočava sa „milijardu laži“ koje se objavljuju protiv njega.

Vučić je na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stanke u MTS dvorani u Beogradu i ukazao da je jedan od poslednjih napada na njega objavljen u sredu u dnevnom listu „Danas“.

-Pretpostavljam da niste čitali, ja nisam znao. Meni je ovo Ana (premijerka Brnabić) donela pred sednicu. Ona čita te njihove novine, ja ne. Jer ako bih to radio, plašim se da bi me emocije odnele u pogrešnom smeru i da ne bih mogao da se bavim važnim i strateškim stvarima, već samo odgovorima na gluposti -rekao je Vučić.

VUČIĆ SA SEDNICE SNS: Narodni pokret za državu okupiće sve one kojima je stalo do Srbije

On kaže da je izneo ovaj primer jer je želeo da pokaže kakva se „brutalna kampanja mržnje“ vodi protiv njega.

-Vidite ovo je četvrta strana dnevnog lista ‘Danas’, od prekjuče. Doneo sam vam ono što je bilo odštampano, a ne na sajtu. Ona vam to govori da nema granica toj mržnji. Granica koje neko neće preći, ne bi li nas srušio i sklonio od odgovornosti i vođenja državnih poslova, a neke druge, koji bi zemlju uništili za tri dana, vratili na vlast- rekao je Vučić.

Kako je naveo, „Danas“ piše da je privremeno penzionisani policijski inspektor i uzbunjivač pozvao je tek formirani Međunarodni krivični sud da pokrene istragu protiv predsednika Vučića zbog njegove „eventualne umešanosti za stopiranje istrage protiv privrednog kriminala u koje je prema operativnim informacijama umešan Vučićev kum“.

„AKO DOLAZITE ZBOG PRIZNANJA, DŽABA STE KREČILI“ Poručio predsednik Vučić na sednici Glavnog odbora SNS

-Staro kumstvo porodice Vučić – J.M. iz Sremske Mitrovice. Nikad u životu nisam čuo za nekog J.M. iz Sremske Mitrovice. Niti to postoji, niti bilo šta. Ali da biste bolje razumeli, u šta sam umešan, u kakav je to ‘organizovani kriminal’: Reč je o organizovanom kriminalu koji se tiče provođenjem tehničkih pregleda u nekoj niškoj opštini- naveo je Vučić.

Kako je preneo, u tom članku se navodi da je „predsednik Srbije učestvovao u organizovanju značajnih kriminalnih grupa koje su se bavile tehničkim pregledima automobila u nekoj od niških opština“.

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: „Naprednjaci neka se spreme na težak period – Skupština SNS-a 27.maja!“

-Ali kad nas je taj provalio onda smo mi organizovali specijalni tim za pregovore sa njim. Kažu jedan tim je organizovao Nebojša Stefanović, a Više javno tužilaštvo je prekinulo postupak protiv predsednikovog kuma zato što kompanija nije oštećena u okviru tehničkog pregleda- naveo je Vučić.

On je dodao da se protiv takvih priča bori svakoga dana, ali da je nemoguće da se protiv „milijardu laži“ i izbori.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter