Izvor: Tanjug
10.03.2023 u 18:43
0

VUČIĆ SA SEDNICE SNS: Narodni pokret za državu okupiće sve one kojima je stalo do Srbije

Lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Narodni pokret za državu neće okupiti samo pripadnike Srpske napredne stranke i drugih političkih partija, već i nestranačke ličnosti i sve one kojima je stalo do pristojne i racionalne Srbije.

Vučić je to izjavio na sednici Glavnog odbora SNS u MTS dvorani u Beogradu, kojoj prisustvuju i funkcioneri stranke Miloš Vučević, Vladimir Orlić, Ana Brnabić, Aleksandar Martinović, Nikola Selaković, Tomislav Momirović, Aleksandar Šapić, Zlatibor Lončar, Maja Gojković, Petar Petković, Siniša Mali, Nebojša Stefanović…

„AKO DOLAZITE ZBOG PRIZNANJA, DŽABA STE KREČILI“ Poručio predsednik Vučić na sednici Glavnog odbora SNS

-Ovo je važno jer ćemo biti pritisnuti sa dva pola političke scene na koje različite spoljne opcije imaju uticaj. Mi ćemo biti jedina suštinski i originalno srpska opcija. Kad kažem srpska, mislim građana Srbije. Ne mislim samo nacionalna, već ona koja će misliti o interesima Srbije, a ne bilo koga sa istoka ili zapada, uz sve poštovanje naših partnera i na istoku i zapadu- istakao je Vučić.

Dodao je da misli da je Srbija pokazala da je čvrsta i da nije poklekla pod pritiscima koji dolaze sa svih strana.

-Srbija je jedinstvena zemlja na evropskom tlu. A mogli ste danas da vidite najavu promena politike i u Turskoj. Već od prvog maja nema više robe koja je sankcionisana a da ide iz Turske za Rusiju. I vidite najavu promene politike i u Mađarskoj. Samo hoću da kažem da imate u vidu koliko nije lako jednoj maloj zemlji koja se drži zahvaljujući snazi koju dobija od naroda- rekao je Vučić.

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: „Naprednjaci neka se spreme na težak period – Skupština SNS-a 27.maja!“

On je istakao da, iako je SNS „najbolja stranka u svakom pogledu“, postoje ograničenja u prijemu novih ljudi.

-Potrebne su i druge snage dobrih i vrednih i važnih ljudi da prebrinemo ovo teško vreme. Svaki glas mudrosti svaki glas ozbiljnosti i zato je važno da napravimo taj viši oblik organizacije, kako bi smo preuzeli taj teret organizovanja političke aktivnosti-zaključio je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter