Izvor: Alo
25.04.2024 u 22:24
0

SVE VRI U U UJEDINJENIM NACIJAMA – Vučić: Kad se borite za svoju zemlju, vaše je da napravite sve što možete (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se medijima poslednjeg dana boravka u sedištu UN u Njujorku

Tim povodom, predsednik se oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu:

– Ponosan sam na to kako smo se u Ujedinjenim nacijama borili, jer kad se borite za svoju zemlju, vaše je da napravite sve što možete. Srbija se bori za svoju teritoriju i slobodu i nastaviće to da čini, a naše je da čuvamo interese svoje zemlje, na svakom mestu.

Zamolio sam za podršku i pomoć. U UN sve vri. Dobro je što smo proveli mnogo vremena ovde, to će ostaviti trag kako na samom glasanju tako i kasnije u našim bilateralnim odnosima.

Još mnogo posla je ostalo da uradimo, da nastavimo da se borimo, da uzdignute glave izađemo posle svega, a onda da se posvetimo daljem napretku Srbije – kazao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter