Izvor: Alo
25.04.2024 u 21:11
2

ODLOŽENO GLASANJE! Generalna skupština UN neće 2. maja glasati o REZOLUCIJI O SREBRENICI!

Generalna skupština UN je 2. maja trebalo da se izjasni o rezoluciji o Srebrenici, ali je glasanje odloženo.

Drugo, navodi pomenuti portal , „postoji nešto što se zove protokol u UN, gde nijedna misija ne može uticati na ono što se odvija u samoj zgradi UN – je li Generalna skupština „terminski“ bila sposobna za ovakvu vrstu sastanka?“.

Ovu informaciju potvrdio je ambasador Bosne i Hercegovine pri UN-u Zlatko Lagumdžija.

– U ovom trenutku znamo da sednica neće biti 2. maja, zbog toga što danas šaljemo tekst rezolucije na reviziju, ukoliko zemlje članice UN imaju još neke predloge na tekst. Generalna skupština će biti sigurno nakon 6. maja, zavisno od rasporeda sednica, što ćemo znati u utorak. I misija BiH u UN je učestvovala u ovoj odluci, kako bi se onima kojima treba vremena ili onima koji su spremni na veće razumevanje teksta rezolucije, da su kao grupa prijatelja i sponzora rezolucije otvoreni za dalje konsultacije – kazao je Lagumdžija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ODLOŽENO GLASANJE! Generalna skupština UN neće 2. maja glasati o REZOLUCIJI O SREBRENICI!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter