Izvor: Tanjug
20.01.2023 u 15:10
0

SLEDI SASTANAK SA PREDSEDNIKOM VUČIĆEM: Specijalni izaslanici stigli u Predsedništvo Srbije (FOTO)

Specijalni izaslanici su prethodno u Prištini razgovarali sa Kurtijem.

Specijalni izaslanici pet zemalja stigli su u Predsedništvo Srbije gde bi trebalo da razgovaraju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

LAJČAK NAKON SASTANKA SA KURTIJEM: „Razgovor nije bio lak, očekivali smo veće razumevanje“

U Beograd su doputovali specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak, specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar, savetnik za spoljnu politiku i bezbednost nemačkog kancelara Jens Pletner, savetnik za spoljnu politiku predsednika Francuske Emanuel Bon i savetnik za spoljnu politiku i bezbednost premijerke Italije Frančesko Talo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prethodno, oni su u Prištini razgovarali sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, nakon čega je Lajčak izjavio da su očekivali više razumevanja za predlog za normalizaciju odnosa sa beogradom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter