Izvor:
17.01.2018 u 21:09
0

ALEKSANDAR VULIN: Fleksibilniji uslovi za rešavanje pitanja zaposlenih!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je pokrenut proces izuzimanja fabrika Odbrambene industrije sa spiska korisnika javnih sredstava što će u budućnosti dati fleksibilnije uslove rukovodstvu tih fabrika za rešavanje statusnih pitanja zaposlenih već početkom druge četvrtine godine.

Kako se u saopštenju Ministarstva odbrane navodi, Vulin je to izjavio nakon sastanka sa predstavnicima Samostalnog sindikata metalaca Srbije koji okuplja šest privrednih društava Odbrambene industrije Srbije.

Na tom sastanku on je, zajedno sa saradnicima, razgovarao o trenutnom stanju u vezi sa Predlogom zakona o proizvodnji i prometu naoružanja i vojne opreme, daljem nivou tehnološkog unapređenja fabrika, kao i o aktuelnim problemima koji opterećuju poslovanje fabrika Odbrambene industrije.

Kako se navodi u saopštenju, predstavnici Samostalnog sindikata izrazili su zahvalnost Ministarstvu odbrane i predsedniku Aleksandru Vučiću na uloženim velikim naporima u očuvanju kapaciteta fabrika i rešavanju nagomilanih problema iz prethodnog perioda i dodali da su sastanci ovog tipa poželjni, naglasivši da sa tom praksom treba nastaviti i u narednom periodu.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/RTV PULS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter