Izvor: Tanjug
12.03.2022 u 10:33
0

Ana Brnabić na dodeli sanitetskih vozila i početku rada 500 lekara u Palati Srbija (FOTO)

Ceremonija dodele sanitetskih vozila zdravstvenim ustanovama i svečanom prijemu povodom početka rada 500 lekara održana je danas u Palati Srbija. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ceremoniji je prisustvovala i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Trenutno najbolja i najjača vozila su nabavljena za Domove zdravlja. Tražili smo isključivo takva vozila sa što jačim motorima. Vozila 8+1 idu svim Domovima zdravlja koji vrše transporte pacijenata od kuće do bolnice na dijlaizu. Svaki dan 1100 ljudi. Vozilo je veoma dobro.

Kako je rečeno, ovo je najveća sanitetska nabavka poslednjih godina. Sva vozila namenjena su kako bi olakšala transport pacijenata.

Takođe, nabavljena su i vozila koja su specijalizovana za prevoz osoba koja su vezana za invalidska kolica kako bi i njima bio omogućen  bezbedan i lakši prevoz do bolnica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter