Izvor: Happy BSC
30.11.2021 u 09:20
0

ANA BRNABIĆ NA IZJAVE FON KRAMON O KOSOVU I METOHIJI: „TUŽNO I LICEMERNO“

Premijerka Ana Brnabić komentarisala je izjave Viole fon Kramon o reakciji Srbije na napade na naš narod na Kosovu i Metohiji.

– Šta nam Viola poručuje: 1. Da treba da pucamo na ljude da bi iskazala „puno poštovanje“, kao u slučaju Prištine? 2. Da je vladavina prava u slučaju Prištine jedno, a u slučaju Beograda drugo? 3. Da Srbi na KiM nemaju ista prava kao građani bilo gde drugde? Tužno i licemerno – napisala je premijerka na svom Tviter profilu.

– Slučaj 1: ROSU, suprotno Briselskom sporazumu, upada na sever AP KiM. Srbi izađu na ulice da iskažu miran protest. ROSU puca na njih i samo pukom srećom nikoga ne ubiju (rane Srećka Sofronijevića). Viola fon Kramon: to je vladavina prava, reakcija Prištine je za „puno poštovanje“.

Slučaj 2: Stotinak ljudi, bez prijave skupa, zatvori međunarodni putni pravac i zabrani kretanje svih ostalih širom Srbije. Država odluči da ne primenjuje silu. Viola fon Kramon: „šokirana sam reakcijom vlasti“, „kontramere države su bile izuzetno tvrde i nisu bile adekvatne“, stoji na Tviter profilu premijerke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter