Izvor: Happy BSC
29.06.2021 u 18:29
0

ARMIJA ĆE BITI JOŠ JAČA! Vučićev snimak pokazuje svu MOĆ SRPSKE VOJSKE (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagramu u kome se govori o snazi srpske vojske, kao i o budućim ulaganjima.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ URUČIO ODLIKOVANJA POVODOM VIDOVDANA: Nagrade za širenje identitetskog i kosmopolitskog obrasca

VULIN O VLASTIMA U PRIŠTINI: Ko nema svoju – krade TUĐU ISTORIJU!

NEVIDLJIVI I TIHI NEPRIJATELJ! Šekler: Danas vidovdanski boj vodimo protiv KORONE

RADOVAN KARADŽIĆ UPUTIO PISMO ŠEFOVIMA UN: Evo šta im je poručio!

ODVRATNO! TRUDNICA U KRAGUJEVCU ZA OBROK DOBILA BUĐAVO PECIVO: Klinika odmah raskinula ugovor sa dobavljačem (FOTO)

– Snaga naše vojske biće mnogo uvećana narednih devet meseci. Ja mislim da to pokazuje snagu države, a to ne bi bilo moguće da nije veće finansijske snage naše zemlje. Mi ćemo nastaviti ulaganje u našu armiju! Nas ne interesuje da bilo kome pretimo, ne interesuju nas sukobi, ne interesuju nas ratovi, ali nas interesuje da uvek možemo da budemo u stanju da svoju zemlju i svoj narod odbranimo. Ništa više od toga. Ništa lepše od toga. Ništa časnije od toga – piše na video-snimku na Instagramu.

Vučić je napisao da snaga vojske pokazuje snagu države.

– Živela Srbija! – dodao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter