Izvor: Kurir
26.05.2024 u 17:25
0

PETRONIJEVIĆ: „Šta je cilj ovih laži“?

Advokat Milana Radoičića Goran Petronijević odbacio je navode koji su se pojavili u medijima i navodnim izveštajima međunarodnih organizacija da su postojali pregovori ili dogovor na osnovu koga se njegov klijent zajedno sa saborcima povukao nakon događaja u selu Banjska. Petronijević tvrdi da oni nisu pregovarali ni sa kim, pa ni sa Kforom.

“Imajući u vidu laži koje su se pojavile u nekim medijima i navodnim izveštajima međunarodnih organizacija u kojima se navodi da su postojali pregovori ili dogovor na osnovu koga su se moj klijent Milan Radoičić i njegovi saborci povukli nakon događaja u selu Banjska, odbacujemo ove laži kao čiste izmišljotine i tvrdim da moj klijent i njegovi saborci nisu pregovarali ni sa kim, pa ni sa Kforom”, navodi se u saopštenju Petronijevića.

On je u ime Milana Radoičića demantovao, kako je naveo, i laži koje se iznova plasiraju da je bilo koji od ovih momaka ušao u manastir Banjska.

OTVORENA BIRAČKA MESTA U BUDVI: U izbornoj trci učestvuje devet lista, a pravo glasa ima čak 19.034 ljudi

“Ističemo da je to gnusna laž koja ima za cilj da se oni ukaljaju. Jedini naoružani ljudi koji su ušli u manastir Banjska kasnije tog dana su članovi Kurtijevih falangi. Sve vreme sukoba u manastiru je bila grupa srpskih hodočasnika, koji to mogu da potvrde”, naveo je Petronijević.

Na kraju saopštenja, Petronijević je upitao “šta je cilj ovih laži?”.

“Čemu i kome treba da posluže? Da li je to namera da se Srbi podele i u njih unese razdor? Siguran sam da se to neće desiti, pa zato i tražimo da Kfor izađe i javno saopšti kada, gde, sa kim i o čemu je pregovarao? I, naravno, da za svoje tvrdnje predstavi jasne i nedvosmislene dokaze”, zaključio je Petronijević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter