Izvor:
07.04.2017 u 01:19
0

Četvrti dan protesta u Beogradu: ISTI ZAHTEVI, NOVA MARŠRUTA! (VIDEO)

Ispred Doma Narodne skupštine, četvrti dan za redom, održan je protest nezadovoljnih ishodom predsedničkih izbora.

Učesnici, mahom studenti i srednjoškolci, organizovani putem društvenih mreža, okupili su se oko 18.00 sati i nezadovoljstvo izražavaju udaranjem u bubnjeve, duvanjem u pištaljke i uzvikivanjem parola kao i prethodnih dana.

Isti su i transparenti koje nose, a na kojima je ispisano "Dole diktatura", "Vučiću Šrederu", "Nećemo da budemo jeftina radna snaga", "Plate ste smanjili, penzije ojadili, ovde smo da bi vam uzvratili"…

Učesnici protesta su oko 18.30 krenuli u šetnju, ali se neće kretati trasom kojom su išli prethodnih dana, već idu Bulevarom Kralja Aleksandra ka Pravnom fakultetu, a zatim bi, kako navode, trebalo da se kroz Ruzveltovu, Ulicu 27. marta i Takovsku vrate do Doma Narodne skupštine.

Protest protiče bez incidenata, izuzimajući to što je jedna grupa učesnika zapalila više tabloida.

I večeras je među učesnicima Džo bagerista, jedan od učesnika petooktobarskih demonstracija. Na početku protesta je pred skupštinom bio i Sima Spasić, čije Udruženje nestalih i kidnapovanih na Kosovu i Metohiji je postavilo "srpski zid plača", koji je oštećen tokom prvog protesta.

tanjug.rs
Video: happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter