Izvor: Happy BSC
29.03.2022 u 20:19
0

ČITAV ŽIVOT SAM POSVETIO SPS! MARIĆ MI JE BIO UREDNIK! Dačić otkrio ono što nikada nije!

Lider SPS i predsednik Narodne skupštine RS, Ivica Dačić gostujući u emisiji „Aktuelnosti“ na TV HAPPY kazao je:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Ne znam baš da li je pohvalno što slavim 30 godina u politici, kroz šalu je rekao Dačić.

Dačić je dalje nastavio:

-Nekad i zaboravim na to, ali kada sam imao 5 godina, znao sam sve o političkom sistemu. Uvek me to zanimalo, diplomirao sa FPN sa 10 jer me to zanimalo. Nemam neki uzgred posao, ja se bavim samo politikom. Generalno me uvek to zanimalo. To je moj život. Ja sam se školovao za to i ničim se drugim ne bavim. Ceo svoj život sam posvetio SPS i sa 24 godine sam učestvovao u najvažnijim događajima i ta godina je bila moja startna. Bio sam u dilemi da li ću biti novinar ili političar. Moj život je otišao u tom pravcu. Bio sam na najvažnijim funkcijama kao što se zna. Četrvti sam ministar u istoriji Srbije po neprekidnom mandatu. Najvažniji mi je rezultat što sam potpisao viznu liberalizaciju za građane Srbije. To je tada bila neviđena korist za običnog čoveka. Danas je to postalo normalno. Kao predsednik Vlade započeli smo dijalog sa Prištinom. Kao premijer sam sam veliki put prelazio da bih došao do nekih zemalja. Postoje zemlje kojima nikada nismo prišli, a ljudi iz Prištine su išli. I sada kao predsednik Skupštine promenio sam Ustav. Ovo je prvi put da je vlast sebe razvastila. Omogućebna je i veća borba protiv korupcije. Sledeće je što smo vodili međustranački dijalog, i rezultat je da svi izlaze na izbore. Zadovoljan sam ono što smo radili. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter