Izvor: Tanjug
05.01.2020 u 11:28
0

DAČIĆ: Posle praznika ću razgovarati sa Vučićem o izborima!

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednik Socijalištičke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem dogovorio da posle praznika razgovaraju o predlogu da socijalisti i Srpska napredna stranka (SNS) eventualno zajedno izađu na predstojeće izbore.

POPOVIĆ:Probudila se nacionalna svest, ne damo svetinje!

-Dogovorili smo da posle praznika razgovaramo, odnosno u tom periodu dok ne budu raspisani izbori. Ta ideja je shvaćena pozitivno, ne sa nekim negativnim predznakom, kao što ni ja nisam imao neke dileme-rekao je Dačić.

On je naveo da bez obzira da li će u SNS ili SPS svi biti zadovoljni tom idejom, da je sa Vučićem razgovarao i da će sa njim to dogovoriti na kraju.

Dačić je pre nekoliko dana saopštio da je predsedniku Aleksandru Vučiću predložio da socijalisti i Srpska napredna stranka zajedno izađu na predstojeće izbore

-Ja predlažem da idemo zajedno na izbore da ne bi bilo problema i da bi se videlo da nema razloga da me iko sumnjiči da idem sa opozicijom- rekao je Dačić pre desetak dana tada povodom nekih kritika u javnosti da SPS nije lojalan partner SNS-a i da želi da se udruži sa opozicionim strankama.

On je rekao i da su neki političari sada na novogodišnjem odmoru i da nemaju vremena da se izjašnjavaju o ovako važnim temama, uključujći, kako je dodao, i neke iz vlade.

Kazao je i da dok je Vučić bio premijer nije bilo odmora, ni pauza, ali da je sada disciplina „malo popustila“.

DAČIĆ :Ispravna odluka Vučića i podrška pravima Srba!

-Ja sam stari kadar i Novu godinu sam dočekao i proveo u Beogradu- rekao je Dačić i dodao da ga čudi da neki od organa ne rade za vreme praznika.

Ako sad ne radimo kad ćemo, rekao je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter