Izvor: KOSVO ONLINE
12.10.2023 u 11:42
1

DANAS SASTANAK NATO: Ministri razgovaraju o Kosovu,Ukrajini, Iraku, Izraelu

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da će ministri odbrane članica Alijanse danas u Briselu razgovarati o podršci Ukrajini, odbrani i misijama i operacijama na Kosovu i u Iraku.

On je naveo da Sjedinjene Američke Države predvode NATO u odnosu prema svim tim temama, Bliskom Istoku, Ukrajini, Iraku, Kosovu, odbrani Alijanse.

KRISTOFER HIL: Moramo da znamo šta se tačno dogodilo na KiM

Američki sekretar za odbranu Lojd Ostin je izjavio da je godinama vezan za NATO, ali da Alijansa nikada nije bila snažna i jedinstvena kao sada.

Ostin je naglasio podršku pravu Izraela da se brani od terorističkih napada i ocenio da je današnji sastanak sjajna prilika da se radi na primeni odluka donetih na samitu lidera NATO koji je u julu održan u Viljnusu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DANAS SASTANAK NATO: Ministri razgovaraju o Kosovu,Ukrajini, Iraku, Izraelu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter