Izvor: happbsc
11.04.2024 u 10:06
0

DARKO GLIŠIĆ PREDSEDNIK IO SNS ZA HAPPYTV: Dragan Đilas je monoplista opozicione scene, Vučić je nosilac liste zato što smo ponosni na njegove rezultate

Prеdsеdnik izvršnog odbora Srpskе naprеdnе strankе Darko Glišić govorio jе, gostujući u jutarnjem programu naše televizije „Dobro jutro Srbijo“, o ponudi koju Građani imaju za izbore u gradu Beogradu, takođe Glišić je pričao  o trudu i  zalaganju prеdsеdnika Rеpublikе Srbijе Alеksandra Vučića za jačanjе domaćе diplomatijе i ekonomije. Glišić je komentarisao trenutnu situaciju u okviru opozicije. Kao i različite kometare koji dolaze sa  strane te političke grupacije koja pokazuje određeno razgrupisavanje .

 

  • U opoziciji se trenutno dešava to da su svi oni stali u oni jednu narodnu izreku u kojoj se kaže „neću ni kako ja hoću“. Dakle više ne znaju šta hoće, više ne znaju šta žele da ostvare. Ono što su pre beogradskih izbora 2023 godine proklamovali kao gotovu stvar a to je pobeda na izborima, a onda su ih građani demantovali sedamnaestog decembra, pa se spremaju drugog juna još drastičnije kazne za njihovu neodgovornost . Tu bezijdejnost to lutanje to tumaranje i onda je uvek rešenje da se povučete iz izborne trke . . I kada pogledate oni vrlo dobro znaju kako to znamo i mi, kako  stvari stoje onda treba naći opravdanje z anovi izborni debakl onda je uvek rešenje da se povučete iz izbore utakmice i da to pravdate tobože lošim izbornim uslovima, kaže Glišić.

Predsednik IO SNS napominje da su poslednji izrazito loši i neravnopravni izborni uslovi bili 2020 godine u Šapcu gde je bila na delu svojevrsno prekrajanje volje građana i to upravo od strane opozicionih stranaka koje se sada pozivaju na regulranost izbornih uslova.

  • Što se tiče izbora za drugi jun ko hoće hoće. i ko ima nešto da kaže taj će da izađe, onaj ko nem šta da kaže i ko hoće da lupeta o tobože nekim izbornim uslovima da bude unovembru da bude u decembru i tako da prebacuju u 25 u 26 dok neko istraživanje ne stigne u kome oni vide šansu da nešto mogu da urade. Neizlazak na izbore je vrlo neodgovoran prema građanima. Napominje Glišić i kaže da njegova stranka 20212 godine kada je pobedila ušla je u najneravnopravniju moguću izbornu trku  i tada je odnela pobedu.

Glišić optužuje opoziciju da ne želi da radi ni na preporukama ODHIRA, i da kolegijumi na koje je pozivala Ana Brnabić predsednica parlamenta ili ne žele da dodđu il ne žele da učestvuju.

  • Iz izbornog ciklusa u izborni ciklus naravano pojaviće se nešto što će dati veći komfor građanima kada izađu da se smanje gužve, ali umseto da razagovarate o takvim i nizu drugih stvari otvoreni smo za razgovore vi imate ucenu, onda dođe Dragan Đilas pa vas ucenjuje. Kaže vam neću tražili smo pred decembarske izbore da budu svi u jednom danu ali sa tražim da se razdvoje. Oni hoće nama da odrede ko će nama danude nosilac naše liste, oni hoće nama da odrede koje ime ćemo mi da koristimo u nazivu naše liste. A to što tavljamo ime predsednika naše republike za ime nosoca liste je zato što se samo ponosimo i stojimo iza njegovih rezultata

Glišić za Dragana Đilasa kaže da je monoplista opzicione scene koji ne zna šta hoće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter