Izvor: Happy BSC
17.09.2021 u 12:21
0

DIREKTOR KANCELARIJE ZA KiM: Priština uzalud pravi planove za osvajanje severa!

Beogradu je dobro poznata opsesija političara iz Prištine severnim delom Kosova i Metohije, ali uzalud prave bilo kakve tajne planove za osvajanje severa, takav scenario je osuđen na propast. 

PROČITAJTE JOŠ: ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTVORENO O IZDAJNICIMA: Vučića hoće da otruju! Predsednik je bolećiv kad nekog mora da hapsi!

Podjednako kao što nikome neće poći za rukom da ugasi srpske sredine južno od Ibra i asimiluje Srbe koji tamo žive. Mi ćemo nastaviti da budemo prisutni svuda gde je srpski narod, da ulažemo, gradimo i radimo u srpskim sredinama. 

PROČITAJTE JOŠ: KRESOJEVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Vučić je najugroženiji od mafije i najbližih saradnika!

Zato bi umesto pretnji osvajanjem severa, Prištini mnogo pametnije bilo da pristupi formiranju Zajednice srpskih opština, jer je to je jedini plan koji ima budućnost kada su u pitanju srpske sredine na Kosovu i Metohiji. 

Na najavljene provokacije Prištine da će pojačati vojno, bezbednosno ili policijsko prisustvo na severu pokrajine, mogu samo da poručim albanskim političarima da ne pokušavaju ni da prete, a kamoli takve akcije sprovode u delo jer to Beograd neće dozvoliti. 

Beograd je spreman da sva otvorena pitanja sa Prištinom rešava u dijalogu i za pregovaračkim stolom, a umesto konstruktivne ruke saradnje od strane albanskih političara stižu pozivi na oružane sukobe i pretnje. U takvoj atmosferi nije moguće graditi suživot i osnov za normalizaciju odnosa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter