Izvor: Alo.rs
30.07.2020 u 08:25
0

Đukanović: Epidemiju vraćamo pod KONTROLU, NEMA ODLAGANJA IZBORA!

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović uveren je da će tokom narednog meseca država imati punu kontrolu nad epidemijom i da zato ne treba razmišljati o odlaganju izbora.

On je naglasio da smatra da epidemiju ne treba politizovati, posebno ne na vulgaran način.

– Kada je u pitanju epidemija, svi, a posebno državni organi moraju da urade sve što je u našoj moći da je vratimo pod kontrolu, kakvu smo imali u prvom talasu. Uveren sam da ćemo tokom narednog meseca imati punu kontrolu. Mislim da zato ne treba razmišljati o odgađanju izbora. Mislim da i u ovakvim uslovima možemo da vodimo ovu fazu predizborne kampanje. Mislim da će se u avgustu stvoriti uslovi da intenziviramo kampanju, možda i na terenu, ali o tom potom – rekao je Ðukanović.

OVO MORATE ZNATI…

NOVI CRNI BILANS: Broj zaraženih KORONOM u svetu premašio 17 MILIONA!

JOŠ 17 OSOBA ZARAŽENO U RASINSKOM OKRUGU Najviše novih slučajeva u Kruševcu, ali ohrabruje jedan podatak!

EKONOMSKI, PA POLITIČKI PROBLEMI: Ovo su glavne poruke predsednika Vučića na Samitu Zapadnog Balkana!

Ðukanović kaže da je važno da u Crnoj Gori svi shvate da je najvažnije da prepoznaju složenost izazova koji donosi kriza, i da pokažu sposobnost da se krizi prilagode.

On bi, kako kaže, više voleo i da „krizu“ nema kao temu u predizbornoj kampanji, ali realnost je drugačija.

– Zato moramo prepoznati one ljude i garancije koji će prepoznati kako prevazići probleme i izaći iz krize. Ova vlast je pokazala to umeće. Pozamašan je spisak svega što smo uspeli da u teškim periodima postignemo. Svemu možemo dodati i ovo iskustvo u suočavanju sa prvim talasom kovida-19. Ne samo da smo poslednji registrovali koronavirus, već smo postali i prva korona fri destinacija – naveo je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter