Izvor:
09.05.2019 u 14:09
0

ĐURIĆ: Jeremić na tacni predao Albancima KiM!

Potpredsednik Glavnog odbora SNS, Marko Ðurić, optužio je danas lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da je albanskim separatistima na tacni dao međunarodnu potvrdu legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Ðurić je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Jeremiću poručio da pre nego što se usudi da izgovori reč "veleizdaja" neka se pogleda u ogledalo, jer upravo tamo će, kaže, videti lice kojem bi taj opis najbolje pristajao.

– Pored svih trapavih nastojanja da kao veliku diplomatsku pobedu predstavi postavljanje pitanja o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova instituciji u kojoj većinu čine predstavnici država sponzora albanskih secesionista, Jeremić će zauvek nositi Kainov žig kao ubica tadašnjih nastojanja Srbije da odbrani svoje interese u južnoj pokrajini – naveo je Ðurić.

Jeremićeva potreba, kaže Ðurić, da sve češće veleizdajnicima naziva one koji stoje na putu njegovim tajkunskim ambicijama jeste posledica neizbrisivih i teških mrlja na savesti, ali niko od nas mu nije kriv zbog toga što se svojevoljno uvrstio među ideološke sledbenike Envera Hodže.

– Najgore od svega je to što Jeremić nije bio štetočina za jednokratnu upotrebu, već on dan-danas sasvim dosledno nastavlja da radi u interesu svih onih čija je ambicija da Srbiju potpuno istisnu sa Kosova i Metohije, i građani naše zemlje mu to, uveren sam, nikada neće oprostiti – naveo je Ðurić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter