Izvor: 24sedam.rs
18.01.2024 u 16:40
2

DOSTA JE BILO, KURTI! Srbima na KiM dosta samovolje

Veliki broj građana u Leposaviću i Kosovskoj Mitrovici juče je potpisao peticiju za smenu lažnih gradonačelnika koje je postavio režim Aljbina Kurtija.

Poslanica u Narodnoj skupštini Danijela Vujičić istakla je da je odziv velikog broja građana Kosovske Mitrovice i Leposavića koji su potpisali peticiju za smenu nelegalnih i nelegitimnih Kurtijevih gradonačelnika, dovoljan pokazatelj izraženog nezadovoljstva Srba na Kosovu i Metohiji.

Veliki broj građana u Leposaviću i Kosovskoj Mitrovici juče je potpisao peticiju za smenu lažnih gradonačelnika koje je postavio režim Aljbina Kurtija.

STOTINE GRAĐANA ISPRED OPŠTINA: Počelo potpisivanje peticije za smenu gradonačelnika u Leposaviću i Kosovskoj Mitrovici (VIDEO)

Naime, koliko su Srbi odlučni da vide leđa Kurtijevim lažnim gradonačelnicima svedoče i činjenica da su, uprkos lošem vremenu, brojni građani čekali u kolonama kako bi popunili formular za smenu.

Na ovaj način Srbi sa severa KiM još jednom su pokazali snagu i jedinstvo, da se, uprkos brojnim preprekama i opstrukcijama, suprotstave Kurtijevim teroru.

Poslanica u Narodnoj skupštini Danijela Vujičić ocenjuje da je odziv velikog broja građana Kosovske Mitrovice i Leposavića, koji su juče potpisivanjem peticije za smenu nelegalnih i nelegitimnih Kurtijevih gradonačelnika, dovoljan pokazatelj izraženog nezadovoljstva i namera da se konačno zaustavi donošenje odluka koje nisu u interesu većinskog srpskog naroda u tim opštinama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DOSTA JE BILO, KURTI! Srbima na KiM dosta samovolje”

  1. Dosta vise sa lazima srba koji zive u aparthejdu zahvaljujuci fasisticko fran.nemac. planu koji sprovode vucic i kurti kao sto su agencije javile narodu da moraju da preregistruju tablice kao sto smo priznali dokumenta tako su pre 15 dana srbi obavesteni da se zatvara poslednja srpska komercijalna banka a boze vucic saznao tek juce u davosu ovo je najbrutalnije iskoriscavanje napacenog naroda a u subotu marsalov vucic fonderlajen plan koliko je usluge naplatio vucic i priznace mu izbore uskoro smo beogradski pasaluk braco srbi

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne tako davno srbi dobili obavestenje da uzmu siptarske tablice sad ce i dokumenta pre 15 dana poslednja srpska komercijalna banka na kosovu obavestila narod da se zatvara a vucic kao cuo tek juce u davosu da kurti ukida dinar auuuu i ja sam mu verovao a on sa kurtijem sprovodi franc.nemac. fasisticki plan za kosovo u suboti marsalov vucic fonderlajen plan koliko je para uzeo i priznanje izbora a posle toga ide englesko americki plan velika albanija i mi ostajemo rio tinto beogradski pasaluk sta nas snadje braco srbi

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter