Izvor: BSC Happy
18.01.2024 u 16:10
3

„ODLIČAN I VAŽAN RAZGOVOR“: Vučić otkrio o čemu je pričao sa Fon Der Lajen

– Odličan i važan razgovor sa Ursulom fon der Lajen o geopolitičkim izazovima i strateški važnim pitanjima za Srbiju, uz fokus na planove o realizaciji EU Plana rasta za Zapadni Balkan koji bi trebalo da ojača i približi naše ekonomije i društva, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka u Davosu sa predsednicom Evopske komisije.

gjnj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„ODLIČAN I VAŽAN RAZGOVOR“: Vučić otkrio o čemu je pričao sa Fon Der Lajen”

  1. Sa vjesticom koju svaki slobodnoumni covjek mrzi o je imao odličan razgovor? Osjetio bi gadjenje kad bi samo kraj nje prošao. Osramoti Narod na svakom koraku.

    0
    0
    Odgovori
  2. Umesto da organizuje odbranu KiM čovek se bavi ogovaranjem sluša i priča bajke o privredi Srbije. Javi se obaveštenjem o državnim problemima. Ne laži više narod.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter