Izvor: BSC happy portal
18.01.2024 u 13:25
0

ČAJ OD NANE I MENTALNA PRIPREMA ZA SASTANAK: Vučić objavio fotografiju iz Davosa pred susret sa Ursulom fon der Lajen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na zvaničnom Instagram profilu fotografiju iz Davosa, sa priprema za sastanak sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen.

SRBIJA JE USPELA DA UDVOSTRUČI VREDNOST UKUPNOG BDP-A: Predsednik Vučić u Davosu o našoj ekonomiji

– Posle sinoćnjeg rakleta, umesto ručka čaj od nane i mentalna priprema za susret sa Ursulom fon der Lajen – piše na Instagram nalogu predsednika.

Predsednik je ranije danas učestvovao u debati „Novo evroazijsko svitanje“, gde je govorio o geopolitičkoj i ekonomskoj situaciji u Evropi.

On je rekao da je celoj Evropi potrebna jača Nemačka, ali je istakao i da neće nikada lišiti Srbiju kineskih investicija, koje su ključne za snagu naše ekonomije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter