Izvor: BSC HAPPY/TANJUG
31.12.2023 u 19:29
1

PREDSEDNIK VUČIĆ: Drugi dan Božića mogao bi da bude neradni dan

Presednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio mogućnost da bi i dan posle Božića mogao da bude neradni dan i dodao da ostaje da se vidi da li to može i zakonski da se formalizuje.

Predsednik je rekao da će videti da li Vlada Srbije može da donese takvu odluku i da dan posle Božića, 8. januar postane neradni dan.

PREDSEDNIK VUČIĆ O IZBORIMA: U narednih 10 dana okončava se izborni proces! Borimo se za svaki glas

Ionako tada niko ne radi. Ostaje da vidimo da li možemo zakonski to da formalizujemo i kako da tu odluku izvedemo i šta možemo da uradimo – rekao je Vučić u vezi sa inicijativom da ponedeljak, prvi dan posle Božića odnosno dan Sabora presvete Bogorodice bude neradni. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK VUČIĆ: Drugi dan Božića mogao bi da bude neradni dan”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter