Izvor: Happy BSC
15.10.2020 u 19:57
0

DVOSTRUKA IGRA EU! Albancima obećali da će PREVARITI SRBE!

Lider Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa objavio je pismo, koje je 24. avgusta, 2015. godine, dan pre potpisivanja Sporazuma o opštim principima ZSO, primio od bivše visoke predstavnica EU Federike Mogerini, a u kojem ga ona uverava da ZSO neće imati izvršna ovlašćenja, prenosi Koha.

PROČITAJTE…

MIHAJLOVIĆ: Nemačka je važan politički i ekonomski partner

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U ZEMUNSKOM VRTIĆU! Preminula devojčica (1)!

OSUĐENI uhapšeni za NELEGALNU GRADNJU!

ZASTRAŠUJUĆE! Ispovest devojke kojoj su skidali crnu magiju, a ovo su joj tražili!

Pismo je objavio na Fejsbuku nekoliko sati nakon sastanka sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom, prenosi Kosovo onlajn.

– U kontekstu naše diskusije o uspostavljanju Zajednice opština sa srpskom većinom, želim da potvrdim da je shvatanje EU da Zajednica, u skladu sa Prvim sporazumom i zakonima Kosova, neće biti konstituisana kao treći nivo vlasti i neće imati izvršnu vlast – navodi se u pismu Fedrike Mogerini Mustafi.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

Uhapšeni osumnjičeni koji su „upali“ na izložbu stripova!

KNIN POD VODOM Pogledajte apokaliptične scene posle oluje (VIDEO)

„NE OPRAŠTAM SEBI ZATO ŠTO NISAM BILA PORED NJEGA“ Bio je RATNO SIROČE, tetka ga je NAŠLA u SNEGU: Ove DETALJE niko NIJE ZNAO!

NE LIČI NA SEBE! Končita 6 godina posle Evrovizije izgleda kao druga osoba

Dodaje da će EU, vršeći svoju ulogu posrednika u dijalogu Prištine i Beograda, nastaviti da prati obe strane u poštovanju i sprovođenju Prvog sporazuma i svih drugih sporazuma postignutih u dijalogu.

SAZNAJTE JOŠ

Fudbaler Crvene zvezde POZITIVAN na KORONA VIRUS

PREDRAG KON ZA HAPPY TV! NEVEROVATNO OTKRIĆE EPIDEMIOLOGA: Evo kako se prenosi korona virus!

ŠTA SE SVE KORISTI U SRBIJI ZA LEČENJE VIRUSA: Ovo su ČETIRI KLJUČNA LEKA u borbi s koronom

OGLASILA SE MITROPOLIJA: Evo kakvo je zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija!

Mustafa kaže da je ovo pismo predstavio Lajčaku na sastanku koji je održan jutros, te da ga nije objavio javno ranije dok su ga, kako kaže, za taj sporazum optuživali Samoopredeljenje i druge opozicione stranke, a te je optužbe, dodaje, smatrao neosnovanim i politički motivisanim protiv vlade koju je vodio.

Inače, kosovski ustavni sud je Sporazum o opštim principima zajednice proglasio neustavnim, a dok Srbi insistiraju na povezivanju sa izvršnim vlastima Priština to smatra zatvorenom temom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter