Izvor: Kurir.rs
01.09.2022 u 14:45
0

EDI RAMA NA OTVARANJU SAJMA VINA U BEOGRADU: „Otvoreni Balkan je projekat jedinstva u miru sa vizijom za budućnost!“

Premijer Albanije – Edi Rama poručio je danas na otvaranju sajma vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ da je regionalna inicijativa OB mnogo više od privrede i trgovine i daleko više od politike.

PREDSEDNIK VUČIĆ OTVORIO PRVI MEĐUNARODNI SAJAM VINA: „Imamo čime da se ponosimo! Dođite da probate najbolja vina!“

– Otvoreni Balkan je proizvod mira koji će da bude održiv, projekat jedinstva u miru sa vizijom za budućnost, tako da ovo malo susedstvo u srcu Evrope ne pati više od ostataka u prošlosti već da postane mesto budućnosti za naše mlade – istakao je Rama.

Naveo je da je odlučio da ne pročita govor koji mu je napisan koji je počinjao time da su u Albaniji napravili prvo vino još u bronzanom dobu.

Istakao je i da „ne zna koliko je to tačno, ali da zna da smo protraćili mnogo vremena u tome da dokazujemo ko je bio najstariji, prvi nešto napravio i polaže pravo da živi ovde“, rekao je Rama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poručio je smo svi naučili da niko neće ići nigde druge odavde, pošto ćemo tu i ostati i posle mnogo vekova.

– Naš izbor je jednostavan, kako da ostanemo na ovom prostoru a da svi budemo zajedno u istom evropskom susedstvu pokušavajući da ga učinimo mirnijim za naše narode ili da možemo da se gađamo kamenjem i podmećemo jedni drugima kao što smo to radili godinama – poručio je premijer Albanije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter