Izvor: HappyBSC/Tanjug
17.06.2022 u 07:33
0

EMANUEL MAKRON PORUČUJE: „Evropska unija traži put za izvoz žita iz Ukrajine!“

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da Evropska unija radi na alternativnom izvoznom putu za ukrajinsko žito i žitarice preko Rumunije.

KIJEV NAMERNO BLOKIRA EVAKUACIJU CIVILA KA DONBASU: Reč je o pokušaju da se dobije vreme za pregrupisavanje i obnavljanje borbenih snaga

– Odesa je nekoliko desetina kilometara od Rumunije – rekao je Makron juče u intervjuu iz Kijeva francuskom TV kanalu TF1 – prenosi Si-En-En.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
 
Dodao je da će se žito izvoziti iz Rumunije preko Dunava, a potom će se prevoziti železnicom.

Na konferenciji za novinare u Kijevu u četvrtak, Makron je poručio da je trenutna globalna kriza sa hranom „direktna posledica rata koji vodi Rusija“.

Pozvao je Rusiju „da prihvati da Ujedinjene nacije organizuju izvoz žitarica, što zahteva ukidanje ruske blokade ukrajinskih luka i da pruži sve bezbednosne garancije Ukrajini kako bi dozvolila izlazak ovih žitarica“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter