Izvor: Happy BSC
11.10.2022 u 21:36
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Evo ko je GENERAL SUROVIKIN-čovek koji MENJA TOK RATOVANJA! ON JE PUTINOV „KEC“ IZ RUKAVA!

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 230. dan.

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji bili su vrsni stručnjaci: Aleksandar Pavić- politikolog, Dragan Stanojević- pokret „Rod“ i dr Aleksandar Raković- naučni savetnik. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oni su analizirali današnje poteze Rusije na frontu, a naročito imenovanje Sergeja Vladimiroviča Surovikina za komandanta Združenih snaga Rusije u Ukrajini. 

Dragan Stanojević je rekao da je bombardovanje Kijeva demonstracija ruske vojske koja je usledila posle brojnih opomena. 

– U Kijevu su gađani objekti vojne komande i energetska postrojenja. Zelenski uporno govori kako ovako nešto nikada nije do sada viđeno,  kao da je zaboravio šta se događalo u Bagdadu i u Beogradu. Ovo što rade Rusi ne može da se uporedi sa onim što su nama radili. Namerno su to zaboravili. Postojao je ozbiljan razlog zbog čega je ova akcija sprovedena. Putin je upozoravao da ako se razruši most, onda će biti i udarac kao posledica. Svesni su bili ruskog odgovora. Mislim da Kijevski režim kao da želi da se uništi Ukrajina. Sve što govore u Kijevu, govore i na Zapadu.-kazao je Stanojević. 

– Na Zapadu su se harmonizovali da svi govore istu stvar. Svi zapadni političari i mediji govore  usklađeno. Kod njih je sve „ničim izazvano“ jer tako peru ruke i skreću pažnju javnosti. Putin je nedavno rekao da su decu u Ukrajini u oslobođenim teritorijama  učila da ti delovi Ukrajine  nisu nikada bili deo Rusije. To je nečuveno! Prekrajaju svoju istoriju, a gde neće tuđu! Oni su utonuli u Orvelov svet-rekao je Pavić. 

Aleksandar Raković smatra da Rusija ne može da izađe iz ovog sukoba drugačije osim kao pobednik.

– Ruska ideologija,  koja je još uvek u povoju i formira se sve više i više,  vraća se na teritorije koje joj istorijski pripadaju. Kijev je bila prestonica ruske države u srednjem veku. Svaki deo Ukrajine ima rusko ime-dodao je Raković. 

Ko je general Surovikin? 

-General Surovakin je danas napunio 56 godina. On je lojalan vojnik koji se dokazao u Siriji. Putin ga do sada nije izlagao. Ovo njegovo postavljanje znači promenu taktike RusijePutin stalno izdaje upozorenja i govorio je do sada da još ništa nisu započeli.  On je demonstrirao ozbiljnu stvar, a to je da su rakete poletele iz Astrahana. Dok su preletale to je sve pratio NATO. Ono što je granatirano nije bilo sa ciljem da se totalno uništi. Gađali su određene segmente da se ne bi uništila čitava energostruktura. Ukrajina obustavlja izvoz električne energije u Evropu. Ovo je opomena da Rusija može da ih  pošalje u kameni vek -rekao je Stanojević. 

Konačno Rusija počinje da ratuje. Do sada je bila stvarno specijalna vojna operacija i nije bio rat. Ukrajinci su se opustili i mislili su da će rat da bude daleko. Međutim, Rusija se već neko vreme sprema na prelazak na sledeću fazu. Jasno je da neće moći da se sklopi mir. Nije imalo smisla da general Surovikin bude postavljen ranije-rekao je Pavić. 

Ukrajinske snage su pokušale da nas liše energetske sigurnosti 22. septembra. da se to dogovdilo, mi bismo bili u mraku! -dodao je Pavić. 

Raković smatra da će Ukrajina teško moći da se odbrani na liniji fronta.

-Biće 500.000 vojnika na tom prostoru. Ono što se desilo juče je demonstracije sile Rusije. Mostovi i ostala infrastruktura nisu gađani do sada. Ako se i desi, to je rat. Glavni mostovi nisu stradali, njih je Rusija do sada štedela. Smatram da Rusi imaju nameru da prodru dalje, trebaće im mostovi-rekao je Raković. 

 Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter