Izvor: HappyBSC
06.10.2022 u 20:33
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „Ovo je jedan Zapadni koncept rata uz upotrebu satelita, gps – a kojima Ukrajinci ne upravljaju!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorio se o trenutnom stanju na forntu, snažnim reketiranjima i osposobljavanju ruske vojske za dalji tok rata. 

„Kompletno se menja situacija u pristupu specijalnoj vojnoj operaciji na teritoriji već bivše Ukrajine“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

Na ove krucijalne tematike svoj sud su dali stručni sagovornici Milisav Paić bivši ambasador,  Miloje Pršić – istoričar i  prof. doktor Ilija Kjatez –  socijolog, odmah nakon priloga sa terena.

–    Ovo je školski primer kako se vojska vežba na poligonu. Ovo je na najnižem nivu, od 100 do 300 ljudi, ne može da se snimi veća formacija. Ove borbe su veoma teške, sa jedne i sa druge strane, naročito u poslednjih mesec dana, eksploatišu ljudski potencijal do neslućenih razmera. Zna se šta znači prihvatljivi, a šta ne prihvatljivi gubitak. Enormni gubici ne mogu nikada da budu dobri, mislim na ljude izbačene iz stroja. Rusi koriste značajno drugačiji pristup borbi –  rekao Pršić, a potom se nadovezao i gospodin Kajtez u vezi sa resursima ukrajinske vojske. 

 – To je ulog koji Zelenski mora da ostvari da bi dobio blagonaklonost i sve resurse sa Zapada, previliku cenu plaća, njihova ideja je da se što više istoše ko god da gine, jer oni to vide kao pravoslavne narode istakao je, a onda je reč preuzeo Paić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

–     – Zelenski je postao jedna zvezda u borbi protiv Rusije, zauzima veliku naklonost Zapada jer je uspeo da ogranizuje odbranu protiv ruske vojske, koja je veoma dobro obučena. Tu je Nato do grla umešan. Ovo je Zapadu dobro došlo, da slome Rusiju, da je ponize. Rusima će trebati 3 meseca da obuče svoje rezerviste, Himarski su počeli da gađaju ruske teritorije, ovo je jedan Zapadni koncept rata uz upotrebu satelita, gps – a kojima Ukrajinci ne upravljaju. Njima je pogodan Zelenski, uživaju sve simpatije Zapada, jedan od prvih koraka je zabrana rada ruskih televizija na svetskom nivou, stvorena je jedna medijska slika da se Rusija demonizuje objasnio je Milisav Paić na Hepi televiziji. 

*     Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter