Izvor: Tanjug
20.09.2020 u 14:16
0

Erdogan sa Tačijem u Istanbulu

Predsednik Turske Redžep Taip Erdogan primio je danas u palati Vahdet u Istanbulu predsednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija, a fotografije sa sastanka objavljene su na Tviteru.

SAZNAJTE JOŠ

UŽAS U NOVOM PAZARU! Maloletnik slao poruke majci poznanika, kada su se potukli IZBO JE I NJEGA I NJEGOVOG DRUGA

NA KUPUSIJADI STOTINE LJUDI BEZ MASKE I DISTANCE:Skandalozani prizor u Mrčajevcima!

DAN D ZA MILA: Sastaje se ponovo opozicija!

JANKOVIĆ: Osobu koja je preležala koronu ne treba smatrati bezbednom!

Pre dve nedelje, turske vlasti su reagovale na odluku Prištine o osnivanju ambasade u Jerusalimu, u okviru sporazuma o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i prištine, koji je potpisan u Vašingtonu. Tursko Ministarstvo spoljnih poslova izrazilo je „krajnje razočaranje“.

Turska je bila jedna od prvih zemalja koja je priznala samoproglašenu nezavisnost Kosova 2008. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter