Izvor: BSC Happy
02.10.2023 u 08:48
2

GORAN PETRONIJEVIĆ ZA HAPPY TV: „Ovo je RADOIČIĆ OTKRIO O DOGAĐAJIMA U BANJSKOJ!!!“

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je Goran Petronijević - advokat.

Goran Petronijević objašnjava zašto ni Radoičić ne može krivično da odgovara

– Prvo je usledilo njegovo saopštenje i ja sam ga pročitao javnosti da se zna, da ne bude spekulacija, on je tu i on objašnjava šta se tamo dogodilo. Onda je iza toga usledio poziv policije, što smo se nadali da će se dogoditi. Prošli smo tu fazu i dali detaljnu izjavu koju je MUP prosledio Tužilaštvu. Očekujemo svakoga časa da se preuzmu određeni koraci. Ne vidim razlog za krivični postupak! Jedina sporna tačka je to naoružanje, sve ostalo je neupitno. Oni nisu pucali, na njih je pucano, njima je pripremljena zamka u kojoj su oni upali. Sadržina njegove izjave za sada službena tajna. Pokazalo se tačnim da je policajac poginuo slučajno, poginuo je od mine na kamionu. Eksplozivna naprava je učinila svoje. U saopštenju kosovkse policije je neistina da je neko aktivirao ekpslozivnu napravu sa nekoliko stotina metara, to je apsolutna budalaština. To njemu nije bilo namenjeno, ni bilo kome. Ono što je Radoičić naveo pokazalo se kao tačnim – zaključuje Petronijević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “GORAN PETRONIJEVIĆ ZA HAPPY TV: „Ovo je RADOIČIĆ OTKRIO O DOGAĐAJIMA U BANJSKOJ!!!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter