Izvor: HAPPY BSC
04.01.2023 u 14:40
0

MINISTAR VESIĆ PORUČIO: OBEĆANO-ISPUNJENO – Ponovo vozi „Pan voz“ (FOTO)

Vožnja "Pan vozom" će biti besplatna tokom prva tri dana, 4, 5. i 6. januara.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je „da će građani Beograda i Pančeva od 4. januara moći da koriste Panvoz koji će saobraćati na relaciji Beograd – Pančevo”.

Ministar se oglasio putem svog Instagram naloga i saopštio da je dogo očekvana železnička veza između Beograda i Pančeva konačno krenula sa radom.

SVE JE BEZBEDNO ZA GRAĐANE! Vesić: „U toku oslobađanje pruge kod Pirota“

Posle više od 12 godina, jutros u 4.50 krenuo je prvi voz na relaciji Beograd – Pančevo.

– Građani Beograda i Pančeva dugo su čekali na direktnu železničku vezu između dva grada, zbog čega sam, po stupanju na dužnost ministra, inicirao njeno ponovno uspostavljanje – napisao je Vesić i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Tokom prva tri dana, 4, 5. i 6. januara, vožnja će biti besplatna, a prodaja karata počinje od 8. januara, po ceni od 150 dinara u jednom pravcu. Potrudićemo se da cena za studente i đake bude niža.

– „Pan voz“ će saobraćati šest puta dnevno, radnim danima, sa po tri polaska u jutarnjem i popodnevnom „špicu“, a vožnja će trajati 30 minuta između stanica Pančevo Vojlovica i Pančevački most (Dunavski peron) – naglasio je Vesić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter