Izvor: kosovo-online
18.01.2024 u 22:00
1

HARADINAJ TERA PO SVOME: „To je najvažnije za (lažnu) državu Kosovo“

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj je na tradicionalnom prijemu te stranke za početak godine rekao da Kosovo ima još posla i da je glavni posao konačni sporazum sa Srbijom, prenosi Kljan Kosova.

„Ne zaboravite, pred Kosovom je još posla, za Kosovo je najvažnije da u dijalogu sa Srbijom zaključi sporazum u skladu sa Ustavom Kosova i u dogovoru sa SAD i EU“, naveo je Haradinaj.

VUČIĆ IZ DAVOSA: „Da priznam nezavisno Kosovo, dali bi mi Nobela za mir. Meni to ne treba, ja želim poštovanje naroda Srbije“

On je dodao da Kosovo treba što pre da postane član Natoa, jer, kako ističe, članstvo u NATO-u pomaže stabilnosti ne samo Kosova već i regiona, kao i tome da Kosovo ima ekonomski razvoj i da građani imaju dobar život.

Prema njegovim rečima, očekuje da će se sve to postići promenom vlasti.

„Mislimo da možemo postići uspeh na Kosovu promenom vlasti. Želimo promenu u našoj demokratiji i nadamo se da će opozicija tu promenu postići“, poručio je Haradinaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HARADINAJ TERA PO SVOME: „To je najvažnije za (lažnu) državu Kosovo“”

  1. A gde je ustav SFRJ,SRJI, SCG,SRBIJE sve se gazilo i gazi,a sad tamo neko pravio ustav pre države pa je bitno ko ja kad pljunem u Moravu,pa skoči vodostaj,marš bre!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter