Izvor: BSC Happy
18.01.2024 u 18:41
9

VUČIĆ IZ DAVOSA: „Da priznam nezavisno Kosovo, dali bi mi Nobela za mir. Meni to ne treba, ja želim poštovanje naroda Srbije“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić već 3 dana boravi u Davosu, na Svetskom ekonomskom forumu (WEF), u okviru debate "Novo evroazijsko svitanje"

Komentarišući sastanak sa predsednicom EU komisije Ursulom fon der Lajen, Vučić je rekao da ne postoji važnija osoba sa kojom možete da se sastanete u Evropi.

– Za nas je bio odličan sastanak i razgovarali smo o svim bitnim pitanjima za Srbiju, od regionalnih odnosa do plana rasta – rekao je Vučić. Dodaje da će 21. nastaviti razgovore u Skoplju.

OTAC PRE SVEGA: Pogledajte šta je predsednik Vučić kupio deci u Davosu

– Dobro je što ovo što radimo i što ćemo u subotu da predstavimo, imaćemo dodatnu snagu i podršku od evropskih institucija kroz različite projekte i značajan deo novca koji očekujemo iz Brisela – rekao je Vučić.

Vučić je rekao da u Davosu predstavlja celu zemlju, kao i one koji vode prljavu kampanju protiv njega svakoga dana.

– Ne želim da zloupotrebljavam druge ljude u našim unutrašnjim borbama. Izbori su dovoljno pošteni i bili su najpošteniji u istoriji Srbije do sada. Bili su najčistiji, ponosan sam na tu pobedu – rekao je predsednik.

Kako kaže, ne želi da se pravda nikome niti sa čeka samo da čuje šta će ko da kaže protiv svoje zemlje.

– Večeras imam još važnih sastanaka, za mene je važno da na pristojan i dobar način predstavim našu zemlju – rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da to što pristojna većina ćuti, ne znači da je satkana od neznalica. Dodaje da će i sutra šta god da se dogodi kada Kurti bude rušio sve sporazume, oni će reći da država ima pravo da radi šta hoće.

DOSTA JE BILO, KURTI! Srbima na KiM dosta samovolje

– Našli su i svoje sluge, čak i medijski u Srbiji za to. Ali to je nešto sa čim moramo da se borimo – rekao je Vučić i dodao:

– Kada vidite tako agresivnu kampanju protiv nekoga, da li se zapitate zbog čega je sve to?

– Pozivam ljude da gledaju u subotu ono što ćemo da predstavimo – rekao je Vučić.

Kako kaže, kada bi priznao nezavisno Kosovo, da bi mu dali Nobelovu nagradu za mir. Dodaje, za šta mu je to potrebno.

– Meni treba poštovanje naroda Srbije, što bih bio zainteresovan za to što misle stranci? Mene više interesuje kakva će fus nota da bude jednog dana u knjizi u budućnosti, nego ovo – rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

9 thoughts on “VUČIĆ IZ DAVOSA: „Da priznam nezavisno Kosovo, dali bi mi Nobela za mir. Meni to ne treba, ja želim poštovanje naroda Srbije“”

  1. Nobel sledi vucicu kao sto se pravio lud oko tablica i siptarskih dokumenata tako a agencije iz srbije obavestavale narod da moraju da se prerrgistruju tako je i poslednja srpska komercijalna banka jos pre 15 dana obavestila narod da se zatvara a vucic saznao za dinar tek u davosu ma sigurno koga lazete vise u subotu marsalov vucic fonderlajen marsalov plan koliko je dobio para i priznanje izbora vidimo se uskoro u beogradskom pasaluku dok nedodje jos jedan englesko americki plan velika albanija i hrvatska srbijo braco srbi upravo nam otsecaju glavu i srbiji kopaju raku

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako želiš poštovanje kaži lepo da je Srbija pod okupacijom, i drži se posla koji treba da obavljaš po ustavu i zakonu,drži se toga a ne poslova za koje nisi nadležan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter