Izvor:
27.03.2019 u 08:57
0

HODŽAJ APELUJE NA UJEDINJENJE: Pitanje taksi „istrošena tema“!

Uvođenje takse na uvoz robe iz Srbije i BiH naškodilo je odnosima Prištine s njenim partnerima, izjavio je potpredsednik kosovske vlade Enver Hodžaj.

On je sinoć ocenio da je pitanje taksi "istrošena tema", ali da može da onemogući da tokom 2019. godine dođe do konačnog sporazuma s Beogradom.

Prema njegovim rečima, dijalog s Beogradom je nemoguć bez opozicionih partija, kao i da je za postizanje sporazuma "najpre potrebno jedinstvo".

Ja neću da dajem savete kolegama iz drugih partija, oni sami odlučuju o svojim stavovima, ali apelujem na ujedinjenje kada je u pitanju dijalog sa Srbijom – rekao je Hodžaj.

Izvor: Tanjug
Foto: Enver Hodžaj/Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter