Izvor: Informer
24.04.2022 u 21:47
0

KURTI NE ZNA GDE UDARA: Za njega je predsednik Vučić „MALI PUTIN“! (FOTO)

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nazvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića „malim Putinom“, istakavši da su sa njim i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom mir i bezbednost na Zapadnom Balkanu više nego ugroženi

Kurti je na Fejsbuku poručio da Srbija, u vreme kada je, kako je dodao, ceo demokratski svet stao na stranu Ukrajine, podržava Rusiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREDSEDNIK SRBIJE SE MEĐU PRVIMA OGLASIO I ČESTITAO MAKRONU: Srbija i dalje ostaje posvećena jačanju odnosa sa Francuskom!

– U vreme kada se ceo demokratski svet distancira od Putina, naš severni sused održava mitinge podrške Putinu, hvaleći ga i pravdajući njegove zločine u Ukrajini. Njegovi prijatelji u Srbiji i Republici Srpskoj imaju za cilj da namame Rusiju na Balkan. Na Zapadnom Balkanu Srbija ostaje jedina zemlja u Evropi koja odbija da sankcioniše Rusiju i, kao što smo videli ovih dana, čak je spremna da napusti proces evropskih integracija samo da bi ostala lojalna Putinu. Sa Putinovim prijateljem u Republici Srpskoj i malim Putinom iz Srbije, mir i bezbednost na Zapadnom Balkanu nikada nisu bili ugroženiji – napisao je Kurti.

Kurti je dodao da možda deluje precenjeno kada se kaže da se u Ukrajini određuje budućnost sveta, ali da je potcenjivanje ako se samo kaže da se tamo brani Evropa i demokratija.

– Fašizam nije rezervisan za Nemačku i Italiju između dva svetska rata ili Pinočeov Čile pre pola veka. Svaki narod ili država može završiti u fašizmu – napisao je Kurti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter