Izvor: KOSOVO ONLINE
24.09.2023 u 08:28
3

KURTI PONOVO PROVOCIRA: Optužuje Beograd za noćašnji napad na policiju u Banjskoj

Premijer tzv. prelaznih prištinskih institucija Aljbin Kurti saopštio je putem Fejsbuka da je noćas oko 3 časa posle ponoći u selu Banjska u Leposaviću, „napadnuta kosovska policija, pri čemu je jedan policajac poginuo, a drugi povređen, prenela je Koha“.

Poginuli policajac (A.B), prema ovim navodima imao je čin vodnika, a povređeni je pripadnik granične policije i van životne je opasnosti.

AMERIKA VODI RAT PROTIV KURTIJA: POZNATI PRIŠTINSKI ANALITIČAR kaže da ĆE PASTI OKUPACIONA PRIŠTINSKA VLADA (VIDEO)

„U ovom trenutku se nastavlja pucanje iz vatrenog oružja različitog kalibra na našu policiju. Napadači su profesionalci sa maskama i naoružani teškim naoružanjem. Osuđujemo ovaj zločinački i teroristički napad. Organizovani kriminal uz političku, finansijsku i logističku podršku zvaničnog Beograda napada našu zemlju. Vlada Kosova i državne institucije su spremne i u koordinaciji da odgovore na kriminal i kriminalce, teror i teroriste“, naveo je Kurti, javlja Kosovo online.

Oglasila se i tzv. predsednica Vjosa Osmani koja je za napad na policajce optužila „srpske kriminalne bande“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “KURTI PONOVO PROVOCIRA: Optužuje Beograd za noćašnji napad na policiju u Banjskoj”

  1. Srbi će da vas prate i da vam naplate,bio si u pravu kurtić u, samo ovo su tvoji šiptari kojima si dosadio, srpski momci ne nose masku jer ne kriju kad su ljuti,a kad preterao, pravac Prokletija jer tamo ćeš da tražiš kamen pod koji ćeš da probaš da se sakrije, ali ….žao mi je preterao si a,mi više nismo bikovi za klanicu,možda smo bikovi ali klanica je srušena.Mirno spavaj na jednom oku!

    0
    0
    Odgovori
  2. znaci problem je kad neko pripuca na policiju.,a nije problem kad ta ista policija puca na nenaoruzane ljude i djecu. kad tad zapad ce polomiti noge a onda Kurti nas si ili Boziji

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter