Izvor: Kosovo Online
23.09.2023 u 13:18
1

AMERIKA VODI RAT PROTIV KURTIJA: POZNATI PRIŠTINSKI ANALITIČAR kaže da ĆE PASTI OKUPACIONA PRIŠTINSKA VLADA (VIDEO)

Politički analitičar iz Prištine Gazmend Raci kaže za Kosovo onlajn da ne misli da je vlast na Kosovu u sukobu sa SAD, kao i da nije vreme za nove parlamentarne izbore na Kosovu.

– Ne vidim sukob sa Amerikom. Vreme je da nađemo rešenje oko sporazuma između Prištine i Beograda, da brzo učestvujemo kada je u pitanju plan za proširenje EU. Bitno je za obe strane da budu uključene u dijalog, samo preko dijaloga možemo da rešavamo probleme među nama – kaže Raci.

On ne vidi ni potrebu da građani Kosova idu na vanredno glasanje za parlament i vladu.

„Kurti je premijer Kosova i nije vreme za vanredne izbore. Ne znam da li će Srbija da ide na izbore, ako se to dogodi onda imamo drugačiju situaciju na terenu. Za Kosovo sada nije vreme za izbore“, navodi Raci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AMERIKA VODI RAT PROTIV KURTIJA: POZNATI PRIŠTINSKI ANALITIČAR kaže da ĆE PASTI OKUPACIONA PRIŠTINSKA VLADA (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter