Izvor: ALO.rs
20.07.2021 u 08:45
0

KURTI ŽELI PRIPAJANJE KOSOVA ALBANIJI? Drecun tvrdi da Kurti koči dijalog!

Drecun je uveren da Kurti želi da isprovocira Beograd da odustane od dijaloga.

VAŽNO

VUČIĆ U BRISELU: Mi smo se potpuno saglasili sa predlogom EU u tri tačke, PRIŠTINA SVE ODBILA – ZABRINUT SAM! (VIDEO)

PODIGNUTE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV INVESTITORA URUŠENE ZGRADE NA VRAČARU: O sudbini stanara se upravo odlučuje sa čelnicima grada

EVO KO JE VOZAČ KOJI JE POKOSIO DEČAKA NA KARABURMI: Lazar udario mališane na pešačkom, pa POBEGAO

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Oluja u narednih sat vremena!

Aljbin Kurti želi potpuni debakl dijaloga sa Beogradom, u to više nema nikakve sumnje, a razlog je što želi pripajanje Kosova, Albaniji, kaže Milovan Drecun redsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju, posle jučerašnje runde pregovora u Briselu na najvišem nivou, uz napomenu da je zbog toga neophodno hitno razmotriti dalje poteze.

Drecun je uveren da Kurti želi da isprovocira Beograd da odustane od dijaloga kako bi mogao da ga okrivi za prekid istih i podseća da je to uradio i na prvom sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem kada je tražio da Beograd prizna Kosovo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter