Izvor: Alo.rs
07.11.2023 u 11:46
0

LAJČAK U PRIŠTINI: Sastanak sa Haradinajem

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak sastao se u Prištini sa predstavnicima opozicionih stranaka.

Sastanak je počeo nešto posle 10 časova u Kancelariji EU, a njemu prisustvuju lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, predsednik Demokratske partije takozvanog Kosova Memlji Krasnići, i Ljutfi Haziri iz Demokratskg saveza takozvanog Kosova.

Pre početka sastanka, Lajčak se sastao i sa predstavnicima ambasada zemalja EU.

MIROSLAV LAJČAK STIGAO U PRIŠTINU: Specijalni izaslanik EU za dijalog sastaje se sa Bislimijem

Lajčak se sinoć sastao sa glavnim pregovaračem takozvanog Kosova u dijalogu sa Srbijom Besnikom Bisljimijem, nakon čega je istakao da su dogovoreni naredni koraci za nastavak dijaloga, a iz takozvane kosovske vlade saopšteno je da je takozvano Kosovo posvećeno punoj normalizaciji odnosa sa Srbijom i međusobnom priznanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter