Izvor: Tanjug
29.06.2021 u 14:49
0

MIHAJLOVIĆEVA SA PREDSTAVNICIMA KOMPANIJE TBEA: Srbija je otvorena za nove investicije u oblasti energetike!

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predstavnicima kineske kompanije TBEA o potencijalnom projektu izgradnje TE-TO Kragujevac.

Mihajlović je navela da će eventualni dalji koraci na tom projektu zavisiti od toga šta će pokazati prethodna studija izvodljivosti, a samim projektom baviće se, kaže, radna grupa Vlade koja će biti formirana.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ URUČIO ODLIKOVANJA POVODOM VIDOVDANA: Nagrade za širenje identitetskog i kosmopolitskog obrasca

VULIN O VLASTIMA U PRIŠTINI: Ko nema svoju – krade TUĐU ISTORIJU!

NEVIDLJIVI I TIHI NEPRIJATELJ! Šekler: Danas vidovdanski boj vodimo protiv KORONE

RADOVAN KARADŽIĆ UPUTIO PISMO ŠEFOVIMA UN: Evo šta im je poručio!

ODVRATNO! TRUDNICA U KRAGUJEVCU ZA OBROK DOBILA BUĐAVO PECIVO: Klinika odmah raskinula ugovor sa dobavljačem (FOTO)

U saopštenju Ministarstva navedeno je i da je Mihajlović istakla da je Srbija otvorena za nove investicije u oblasti energetike i za razgovore o svim potencijalnim projektima.

Šef evropskog predstavništva kompanije TBEA Džang Vejvej rekao je da ta kompanija analizira mogućnosti za investicije u Srbiji, posebno kad je reč o obnovljivim izvorima energije, uključujući hidroelektrane, solarne elektrane i vetroelektrane, kao i o projektima gasnih elektrana.

Kineska kompanija TBEA bavi se proizvodnjom opreme za prenos i distribuciju električne energije, kao i izgradnjom elektroenergetskih kapaciteta, uključujući projekte u oblasti obnovljivih izvora energije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter