Izvor: Happy BSC
01.11.2022 u 15:54
0

MINISTAR VUČEVIĆ IZJAVIO: Vojska Srbije je spremna i obučena da izvrši svaku naredbu vrhovnog komandanta

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem obišao je danas pripadnike Vojske Srbije koji se nalaze u garnizonu Raška u okviru vežbe „Manevri 2022“.

Ministar Vučević je, nakon sastanka sa najodgovornijim starešinama naše Vojske i obilaska jedinica u kasarni “Stefan Nemanja”, poručio da je Vojska Srbije spremna, sposobna i obučena da izvrši svaki zadatak i svaku naredbu predsednika Republike i vrhovnog komandanta i državnog rukovodstva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Zajedno sa načelnikom Generalštaba generalom Mojsilovićem i najodgovornijim starešinama i Kopnene vojske i Ratnog vazduhoplovstva i PVO i Ministarstva unutrašnjih poslova, uverili smo se da je stanje u jedinicama Vojske Srbije na visokom nivou, da su pripremljene, obučene, opremljene, da je moral na najvišem nivou i da je Vojska Srbije kao garant bezbednosti i očuvanja suvereniteta i nezavisnosti Republike Srbije spremna, sposobna i obučena da izvrši svaki zadatak i svaku naredbu predsednika Republike i vrhovnog komandanta i državnog rukovodstva. Sa ponosom mogu da kažem da je Vojska Srbije uvek tamo gde je najodgovornije i najpotrebnije, uvek uz svoj narod čuvajući svoju državu – izjavio je ministar Vučević.

MINISTAR VUČEVIĆ NA HEPI TELEVIZIJI: „Predsednik Republike kao vrhovni komandat je izdao naredbu vojsci Srbije da bude u pripravnosti, da podigne nivo borbene gotovosti – kako bi mogla da odgovori na svaki zadatak!“

Ministar Vučević je tokom obilaska iskoristio priliku i da razgovara sa starešinama i vojnicima koji su ga izvestili o stanju u njihovim jedinicama i dosadašnjim aktivnostima na pripremi i realizaciji vežbe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter