Izvor: TANJUG
14.07.2022 u 10:31
0

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ VERUJE U SVOJ RAD: Ne mogu da me napadaju, koliko ja mogu da volim Srbiju

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović rekla je danas da iza nje stoje rad i rezultati, da ima svoj štav, te da ne mogu toliko da je napadaju i mrze koliko ona ima energije i ljubavi prema Srbiji.

– Verujem u ono što radim. Spremna sam uvek da ukrstim argumente, da branim svoj stav, ali i da kažem ako sam negde pogrešila. Imam dovoljno energije da napravim mnogo toga i verovatno da rezultati koje sam napravila nekima ne odgovaraju. Gde god da ste, ako odskačete od proseka, uvek ćete biti na tapetu – rekla je ona za TV Hepi.

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović razgovarala je sa delegacijom Irana o jačanju saradnje!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mihajlovićeva je danas rekla da očekuje da nova Vlada Srbije bude jaka i snažna, jer je upravo takva potrebna u vreme kad se čitava Evropa suočava sa teškom krizom.

– Kad je teško vreme, vlada mora da bude jaka, obrazovana, sa iskustvom, sa ljudima koji imaju stav i mogu da iznesu određene projekte, jer smo se u prethodnom periodu sklonili od nekih projekata jer nismo bili dovoljno jaki, i to je nešto što bih svakako kao građanka želela da vidim – rekla je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter