Izvor:
16.02.2017 u 02:49
0

MUAMER ZUKORLIĆ ROĐEN NA SRETENJE: Lepo je što Srbija slavi moj rođendan!

Bivši muftija i narodni poslanik Muamer Zukorlić danas slavi rođendan, baš kao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, na Sretenje, Dan državnosti. Ovom prilikom Zukorlić je rekao da mu je drago što cela Srbija, na neki način slavi njegov rođendan.

– Počašćen sam time da mi na neki način cela cela Srbija slavi rođendan, da je neradan dan, da imamo i zvanična obeležavanja, doduše Dana državnosti, ali eto imao sam sreće da taj dan podelim sa državom – rekao je Zukorlić, i dodao da on nije neko ko datumima koji ne predstavljaju neku ličnu zaslugu pridaje neki prevelik značaj.

Kako kaže, smatra da ljudi treba da obeležavaju i slave neko dobro delo.

– Moje rođenje je božiji dar, kao i svako drugo rođenje, a ako govorimo o zaslugama, onda je tu majka i otac najzaslužniji, ali je svakako božije određenje kada ćemo i gde da se rodimo. Ne mislim da je neka simbolika, ali pošto sam sada i politički aktivan, to tek dobija na nekoj simboličkoj važnosti – rekao je Zukorlić.

Espreso.rs
Foto: Twitter/ PreshevaAL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter