Izvor: KOSOVO ONLINE
24.09.2023 u 11:32
0

NAPETO NA KOSOVU I METOHIJI: Odjekuju pucnji u Banjskoj! Kosovska policija zabranila prolaz Hitnoj pomoći! (VIDEO)

U Banjskoj su se oko 11 časova čuli pucnji. Nije poznato ko je otvorio vatru.

Na ulazu u Banjsku nalazi se jedno oklopno vozilo specijalnih policijskih snaga Kosova i vozilo Euleksa, pripadnika Kfora nema.

Ulaz u Banjsku je blokiran. Jedan meštanin nam se požalio da je pokušao da prođe ka ovom mestu kako bi nahranio stoku, ali ga nisu ga pustili.

Civilna vozila nesmetano prolaze kroz Balaban u oba pravca.

Šef Euleksa u stanici policije u Severnoj Mitrovici (VIDEO)

Kosovska policija zabranila je vozilu Hitne pomoći da prođe do mesta Banjska kako bi lekarska ekipa pružila pomoć pacijentu koji je zatražio pomoć jer mu je pozlilo, preneo je vozač saniteta reporteru Kosovo onlajna.

„Imali smo poziv, čoveku je pozlilo u Banjskoj, ali nas ne puštaju da idemo do njega. Čovek može da umre svakog momenta, ali nama ne dozvoljavaju da prođemo. Ne znam kako da prođemo“, rekao je vozač Hitne pomoći.


Sanitet je zaustavljen na magistrali, a policajci koji su mu prišli rekli su vozaču da nastavi da vozi i da nema zadržavanja na magistrali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter