Izvor: Tanjug
15.01.2024 u 22:33
0

NE BI ODGOVARALO NIKOME: Vučević o novim izborima u Beogradu

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je da će se ići na nove beogradske izbore ako se u zakonskom roku od 30 dana ne konstituiše Skupština grada i da će na novim izborima u Beogradu dobiti još više mandata.

Posle sednice Predsedništva SNS u Beogradu, Vučević je rekao da SNS nije za nove izbore i naglasio da to neće biti poništeni izbori nego ponovljeni.

GODIŠNJICA RAČKA, DOGAĐAJ KOJI JE POSLUŽIO ZA BOMBARDOVANJE: Danica Marinković navodi Istina o Račku stoji i danas i svi je znaju od početka

– Mislimo da nije dobro da se ide na nove izbore, zato što mislimo da glavni grad ne može da prosperira bez vlasti, a bez glavnog grada ne može da se razvija projekat EXPO 2027. Šapić je direkno uključen u pregovore, i Ana Brnabić, kao poverenica za Beograd. Kada budemo imali nešto konkrento, objavićemo – rekao je Vučević.

On je naglasio da se neće raditi ništa na silu i da će se ići na ponovljene izbore, ako ne bude izglasana većina u Skupštini grada, ali da nije siguran da sve stranke imaju dobru procenu kako će proći na ponovljenim izborima.

– Nisam siguran da svi dobro procenjuju svoje šanse na ponovljenim izborima. SNS će posle njih imati još više mandata – poručio je Vučević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter