Izvor: BSC HAPPY/TANJUG
16.01.2024 u 07:26
0

SVETSKI EKONOMSKI FORUM: Predsednik Vučić od danas u Davosu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće od danas do 19. januara u Davosu, gde će prisustvovati godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, predsednik Vučić učestvovaće na sesiji Diplomatski dijalog na temu Zapadnog Balkana, a planirano je i prisustvo predsednika na panelima Vraćanje vere u globalni sistem i Izgradnja Evrope budućnosti, kao i učešće u diskusiji na temu Novo evroazijsko svitanje.

VUČIĆ PODELIO PAKETIĆE DECI: Predsednik primio u posetu predstavnike Udruženja, roditelje i decu obolelu od retkih bolesti

Tokom boravka u švajcarskom gradu Davosu, predsednik Vučić imaće i niz bilateralnih susreta sa svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i brojnim predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija, navedeno je u saopštenju.

Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma (SEF) u Davosu počeo je juče i trajaće do 19. januara, a na njemu će učestvovati više od 100 predstavnika država, sve glavne međunarodne organizacije, 1.000 partnera SEF, kao i lideri civilnog društva i stručnjaci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter