Izvor: SPUTNJIK
05.10.2023 u 13:25
2

NEČUVENA UCENA PRIŠTINE! Vljosa Osmani pozvala Španiju da usvoji mere protiv Srbije

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani pozvala je danas Španiju, da usvoji mere protiv Srbije i poručila da nema razloga da razgovara sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem dok se ne usvoje sankcije.

Nema razloga za sastanak dok se ne usvoje sankcije Vučiću. Prvo sankcije, a onda možemo da razgovaramo o ostalom – rekla je Osmani u Granadi po dolasku na samit Evropske političke zajednice.

Osmani je rekla da je Španija, koja predsedava Savetom EU do kraja godine, doprinosi miru i stabilnosti evropskog kontinenta i poručila da se nada da će Madrid razumeti da, kako je rekla, „podržavanje agresora“ nakon događaja 24. septemrba u Banjskoj neće pomoći miru i stabilnosti.
Nadam se da će se Španija pridružiti drugim zemljama koje isto razmišljaju u Evropi da usvoji mere protiv Srbije zbog ovog užasnog čina, ne samo protiv Kosova, već protiv mira i stabilnosti i bezbednosti celog evropskog kontinenta – rekla je ona.
Osmani je dodala da se nada da će sa španskim liderom imati priliku da o tome razgovara, ali je priznala da nemaju potvrđen sastanak.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NEČUVENA UCENA PRIŠTINE! Vljosa Osmani pozvala Španiju da usvoji mere protiv Srbije”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter