Izvor: TANJUG
05.10.2023 u 13:46
0

„KRATAK I OTVOREN RAZGOVOR“: Predsednik Vučić se sastao i sa Zelenskim

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, uoči početka samita Evropske političke zajednice koji se održava u španskom gradu Grenadi.
– Kratak i otvoren razgovor sa predsednikom zelenskiy_official o svim važnim pitanjima -napisaoje predsednik Vučić na Instagramu.
Prethodno, on se sastao sa premijerom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Rišijem Sunakom sa kojim je razgovarao o situaciji na KiM.
Sastao se i sa premijerom Španije Pedrom Sančezom kome se zahvalio na razumevanju pozicija Srbije po pitanju Kosova i Metohije i doslednoj podršci našem teritorijalnom integritetu, kao i sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i predsednikom Vlade Republike Severne Makedonije Dimitrom Kovačevskim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter