Izvor: Happy BSC
26.09.2021 u 19:11
0

„NEIZVESNI IZBORI U NEMAČKOJ“, rekao je Miroslav Stojanović u „Telemasteru“ na TV HAPPY!

U Nemačkoj su danas parlamentarni izbori. Šta Nemačku očekuje posle, ko će biti na vlasti i kako će Nemačka izgledati posle Angele Merkel,  govorio je Miroslav Stojanović, bivši dopisnik Politike iz Berlina za „Telemaster“ na TV HAPPY:

PROČITAJTE: „SRBIJA ĆE NASTAVITI DA POŠTUJE SPORAZUME“, rekao je Vučić u razgovoru sa Boreljom!

-Izlaznost će biti visoka ali veliki broj ljudi je neopredeljen bio do poslednjeg časa.  Ono što je obeležilo dešavanja tamo je odlazak Angele Merkele sa političke scene. To je najveći politički događaj u Evropi. Na ovim izborima spoljna poltika nije tema, nego stanarine, penzije, i ekologija. Ogroman broj Nemaca nema svoj stan. Reformama su snižena socijalna davanja kod njih. 

Miroslav dalje kaže:

-Kampanje nisu bile masovne zbog korone. Sve se dešavalo u tv studijama. Najveći uspeh ima Olaf Šolc u tim duelima. Nemački građani olako osude političke greške. Merkelova je podržala Šolca. Izbori su jako neizvesni.  Dugo će se čekati na izbor kancelara. Njihov izbor je jako komplikovan koji ni oni ne razumeju uvek.

PROČITAJTE JOŠ: KURTI NIJE DAVAO IZJAVE POSLE SASTANKA SA MINISTROM ODBRANE!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter