Izvor: tanjug
11.12.2022 u 09:45
0

„NEMA I NEĆE BITI PREDAJE“: Predsednik Vučić analizirao nedelju za nama, pa poslao JAKU PODRŠKU narodu na KiM! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” kako je izgledala njegova protekla radna nedelja.

PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA: „Uprkos hladnom vremenu i jakom vetru, radnici marljivo rade…“ (VIDEO)

U video-snimku su prikazani brojni važni susreti i sastanci koje je predsednik imao, a ovim putem je još jednom poslao snažnu poruku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nema i neće biti predaje, to je odluka Srbije i moja poruka našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji je ponovo nateran da na barikadama brani svoja ognjišta. Poruka svima drugima jeste da formiraju ZSO, poštuju prava i slobodu Srba i Srbije i ponašaju se u skladu sa potpisanim sporazumima i međunarodnim pravom, jer to je jedini put za početak normalizacije odnosa i života svih nas. Mi nastavljamo borbu svim pravnim sredstvima za mir, za bolji život i budućnost naše dece. Srbija će pobediti, poručio je predsednik Vučić.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter